Crònica jornada de vaga estudiantil 7/8 O

Posted: Octubre 9, 2014 in Uncategorized
Els passats dies 7 i 8 d’octubre a Mataró també es va dur a terme la jornada de vaga estudiantil convocada per la territorial del Maresme del nostre mateix sindicat. La jornada va començar ben d’hora el dia 7, a les 8.00 del matí amb piquets informatius. Uns piquets força exitosos que van aconseguir deixar moltes aules del Maresme totalment buides. A les 12.00 del matí va continuar la jornada de vaga amb el plat fort del dia, una concentració davant l’ajuntament de Mataró encapçalada amb el lema “Buidarem les aules, omplirem les urnes” reclamant el dret que tenim els estudiants catalans de votar el dia 9 de Novembre. A la concentració hi havia aproximadament unes 100 persones, fet que la comarcal del Maresme valorem molt positivament sent aquest el primer dia i el més fluix respecte a actes. El dia següent va començar de manera molt similar, els piquets també van donar el seu fruit i vam aconseguir buidar moltes aules del Maresme. A les 12:00 del migdia vam concentrar-nos a Pl. Espanya per a iniciar un recorregut pel centre de la ciutat. Amb aproximadament 300 estudiants pels carrers de Mataró, vam anar marxant a ritme de batucada i reclamant el nostre descontentament amb el TC i el govern espanyol amb el seu posicionament enfront la voluntat de decidir del poble català. Al llarg del recorregut no hi va haver cap incident policial i la manifestació va poder fluir sense cap problema.

Per tant des de la Territorial del Maresme del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans valorem molt positivament la jornada de vaga a la ciutat i animem a la resta d’estudiants del Maresme que s’uneixin a
nosaltres per continuar fotent canya a l’espanyolització així com a les retallades, la privatització…

Perquè ens van sobrar motius per fer vaga i perquè tornarem a fer-ne! Perquè seguim i seguirem lluitant per aconseguir una educació digna en una terra lliure!
  Captura de pantalla 2014-10-09 a les 16.13.43
 Captura de pantalla 2014-10-09 a les 16.20.20
           

Comenta