JORDI I GUIFRÉ, NO ESTEU SOLS

Posted: Agost 17, 2014 in Uncategorized

Els fets van ocórrer el passat 11 de Setembre de 2013 durant la manifestació independentista convocada per l’EI a Mataró. Dos companys de l’organització juvenil ARRAN MATARÓ van alçar una fotografia gegant del monarca espanyol davant del CPI El Teler de Mataró i van cremar-la. Tot i que en aquell moment van ser elogiats i aclamats per tot el públic assistent, ara s’enfronten a un judici a l’Audiència Nacional Espanyola i a una pre-sentència de 10.800 euros cada un o a 6 mesos de presó.

Des del nucli del Sindicat d’Estudiants del Països Catalans de Mataró volem expressar que: 

  • Donem ple suport als dos joves que van duu a terme l’acció. No defensem la figura del Borbó, doncs aquesta és una figura clarament hereva del Franquisme i que, per tant, no representa el conjunt del poble Català.
  • Pensem que és lícit pensar que cremar el retrat és una manera totalment simbòlica de dir que no som espanyols i que vénen temps de canvi, temps de construir, d’una vegada per totes, la República Catalana Independent. 
  • Tot i que des de l’Estat Espanyol intenten acabar amb nosaltres, ara som més que mai i ho demostrem dia a dia, igual que demostrarem, per activa i per passiva, el nostre suport amb el dos joves que són, sota el nostre punt de vista, dos referents en la lluita del Jovent Independentista i Revolucionari.

Per tot això i molt més, defensarem als nostres companys de militància d’una forma ferma i contundent, perquè ells dos només son una mostra del jovent que creix, del teixit engegat pel poble català, un teixit amb el qual l’Estat Espanyol vol acabar ja que sap que no hi ha marxa enrere. Així doncs, critiquem i denunciem aquesta forma que té l’Estat Espanyol d’intentar acabar amb nosaltres, buscant militants de l’Esquerra Independentista sabent que aquest moviment és el que fa que el poble català no defalleixi i que vulgui construir una nova república des de la òptica de l’Esquerra i dels Països Catalans.

Finalment, desprès de veure reiterats cops com actua l’Estat Espanyol, fem una crida al poble català i demanem que estigui preparat per a la desobediència ja que es l’únic camí per aconseguir el que volem, per aconseguir la INDEPENDÈNCIA.

Jordi i Guifré, no esteu sols. Els estudiants de Mataró també cremem el Borbó i treballem cada dia per aconseguir una República Catalana Independent que vagi De Salses a Guardamar i de Fraga a l’Alguer.

10410445_727049257341788_6406464738515521248_n

Comenta