CELEBRACIÓ DEL 1r any de vida del SEPC MATARÓ

Posted: gener 20, 2014 in Uncategorized

Avui dia 20 de gener fa un any de la creació del nucli local del SEPC Mataró (Sindicat d’estudiants dels Països Catalans).

Per aquells que encara no ens coneixeu som l’organització estudiantil de l’esquerra independentista de la nostra ciutat, nascuda l’any 2013 a l’Institut Damià Campeny fruit dels atacs constants que rebem dia a dia els estudiants dels Països Catalans. Treballem amb la voluntat d’esdevenir l’eina de tots els estudiants de Mataró per la seva autoorganització, formació i presa de consciència en la defensa d’una educació pública, popular, antipatriarcal, de qualitat i en català.

Els nostres objectius són treballar per la construcció d’un marc educatiu local i nacional, des d’una òptica d’esquerres. Amb aquesta finalitat, ens dotem de metodologies de treball per avançar en la transformació dels centres educatius, basant-nos ens 5 eixos de treball.

 

1 any de vida, 1 any de lluita, 1 any teixint moviment estudiantil a Mataró, 1 any treballant per la transformació dels centres educatius, 1 any de presa de consciència als estudiants de la nostra ciutat per defensar una educació pública, justa i catalana, 1 any de desobediència a aquells que volen eliminar la nostra llengua dels pocs àmbits on hi està present, 1 any de solidaritat amb totes les protestes massives d’arreu del territori català.

Per tot això i més, seguim i seguirem lluitant per aconseguir una educació digna en una terra lliure!

Comenta